Понеділок, 6 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Зарубіжна україніка

Економіка

Історія

Різне

Художня література

1/3

Gra­n­s­t­rand, Ove.

The eco­no­mics and ma­na­ge­ment of in­tel­le­c­tu­al pro­pe­r­ty : to­wards in­tel­le­c­tu­al ca­pi­ta­lism / Ove Gra­n­s­t­rand. — Che­l­te­n­ham ; No­r­t­ha­m­p­ton (Mass.) : Ed­ward El­gar, [1999]. — XV, [1], 464 p. : fig., tab.

Шифр зберігання А29820

Менеджмент інтелектуальної власності є частиною менеджменту організації, об’єктом якого виступає особлива категорія знань, втілених в об’єктах інтелектуальної власності, та інтелектуальні майнові права.  

У пропонованому дослідженні висвітлюється економіка і управління інтелектуальною власністю у великих корпораціях Європи, Японії і США. Особлива увага приділяється стратегіям придбання і комерціалізації нових технологій, патентних стратегій, стратегій секретності і товарного знака, технології розвідки і корпоративного управління інтелектуальною власністю. Книга містить поглиблене вивчення провідних великих корпорацій Японії, серед яких Canon, Hitachi, Toshiba і Sony. На завершення, досліджується можлива еволюція управління інтелектуальною власністю в контексті більш широкого переходу до інтелектуального капіталізму, на основі нових технологіями в цілому і нових технологій InfoCom зокрема.

 Англійською мовою