Субота, 14 вересня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Національна парламентська бібліотека України з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією пропонує Вашій увазі віртуальну книжкову виставку Боротьба з корупцією: нагальна потреба сучасності”.

На виставці представлені документи з питань боротьби з корупцією, що надійшли до фондів Бібліотеки упродовж 2009 року. Виставка продовжує цикл книжкових виставок започаткований у 2008 році у рамках проекту «Ресурси бібліотек у боротьбі з корупцією».

На заходах, що про проводилися спільно з Міжнародним фондом захисту та сприяння розвиткові бібліотек, представники місцевої влади та засобів масової інформації, бізнесмени, представники громадських організацій, усі небайдужі громадяни, ознайомилися з результатами загальнонаціонального дослідження «Стан корупції в Україні».

Дослідження переконливо засвідчили, що українці розуміють: суспільство сьогодні зіткнулося з низкою проблем в економічній, соціальній та політичних сферах, вирішити які без подолання корупції неможливо.

Проект сприяв підвищенню рівня свідомості широкого кола громадян України щодо корупції та шляхів її подолання, показав можливості бібліотек як інформаційних центрів.

1/25

Закони України «Про прокуратуру», «Про боротьбу з корупцією» : за станом на 26 жовт. 2007 р. / Верхов. Рада України. — Офіц. вид. — К.: Парлам. вид-во, 2007. — 41, [2] с. — (Закони України).                  
Шифр зберігання  А670186 цпі