Неділя, 15 вересня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Початок XXI ст. ознаменувався в Україні законодавчим визнанням туризму як одного з пріоритетних напрямів розвитку національної культури та економіки. З метою створення належних умов для розвитку сфери туризму і діяльності курортів, першочергового стимулювання в'їзного та внутрішнього туризму, розбудови сучасної туристичної інфраструктури Президентом України було оголошено 2008 рік – Роком туризму і курортів в Україні.

Розвиток та активізація туризму в сучасній Україні обумовлені трансформацією соціально-економічної системи, інтеграцією нашої країни до міжнародних інституцій, насамперед Всесвітньої туристської організації, наданням чинності законодавчим актам та програмам з розвитку туризму, активізацією комунікаційної політики на міжнародному туристичному ринку, запровадженням важелів економічного впливу та формуванням мережі навчальних закладів для підготовки кадрів туристичного бізнесу.

Запропонована Вашій увазі виставка охоплює широке коло питань, пов'язаних із забезпеченням управління розвитком туристичної і курортно-рекреаційної економіки; знайомить з історією розвитку регіонів нашої країни, починаючи з археологічних відомостей про перші поселення і закінчуючи найсвіжішою інформацією про архітектурні споруди, пам'ятники і музеї. Документи, представлені на виставці, також знайомлять із природними заповідниками, національними парками та мальовничими пейзажами України.

Книжкова виставка розкриває розмаїття природних умов і архітектурних шедеврів, які нікого не залишить байдужим.

 

Виставку підготувала: зав. сектору Л. Кудря

1/28

А657746
Алупка: Путеводитель / [Иванов А. В.]. — Севастополь: Библекс, 2006. — 63 с.: фот. — (Вpемя отдыхать).

Путівник являє собою докладний опис географії, історії та пам'яток курорту Алупка. Особливу увагу приділено Воронцовському палацу одному з найкрасивіших на Чорноморському узбережжі палацових комплексів.