Субота, 14 вересня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Україна є багатонаціональною державою, в якій функціонує понад сто національних громад.

Розвиток культур національних меншин на теренах України, створення відповідних для цього умов, є не що інше, як свідчення побудови цивілізованого суспільства на основі діалогу між народами та їхніми культурами. Автори фотовиставки "Етнічне розмаїття України" поставили собі за мету зупинити чудову мить існування твору народного декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва етносів України, дати змогу глядачеві роздивитись витвір народного умільця, який є носієм національних традицій свого народу, усвідомити гармонію, яка існує між цим витвором і предметом повсякденного вжитку. 

Фотовиставка "Етнічне розмаїття України" (надана для експонування Київським міським центром дозвілля) демонструє особливість і унікальність набутків народної творчості, фольклору, етнічно-специфічних особливостей, традиційної сімейно-побутової культури етносів України.

На виставці представлені роботи фотомайстрів: П.Багмута, О.Бурбовського, О.Вадіса, І.Дудкіна, О.Лепетуна, Н.Саника, О.Симчишина, Г.Топалова, І.Шкарапути та ін.

 

Термін експонування: 16 лютого – 1 березня (вул. Грушевського, 1, 2-й поверх).