Субота, 14 вересня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Дмитро Комаров – сьогодні спеціальний кореспондент газети "Известия в Украине". До цього працював 6 років у газеті "Комсомольська правда в Україні". Одночасно співпрацював із десятками інших українських ЗМІ. Скрізь і завжди з фотоапаратом. У рамках масштабного телепроекту "Вершини миру", організованого телеканалом "Інтер", Дмитро брав участь у експедиціях на Ельбрус, Монблан і Кіліманджаро.

31 березня 2010 року в Національній парламентській бібліотеці України під час презентації першого роману «Экватор. Черный цвет & Белый цвет» Андрія Цаплієнка, відомого тележурналіста, військового кореспондента каналу «Інтер», були представлені також кращі світлини про Африку і Азію друга й однодумця Андрія Дмитра Комарова.

Фотографії Дмитра привертають увагу не лише високою професійною майстерністю, екзотичністю сюжетів, яскравою палітрою фарб, а й намаганням, за словами автора, показати інший бік країни, не традиційно туристичний. А історію зображення можна відразу під ним же і прочитати.

Ознайомитися з фотороботами можна у холі 2-го поверху центрального приміщення НПБУ. Термін експонування: 31 березня – 13 квітня 2010 року.