П’ятниця, 13 вересня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Савицький Ігор Андрійович, українець, народився 2 травня 1935 року у м. Владивостоці. Одразу після середньої школи – служба в армії на літовищі в Узбекистані. Нагороджений знаком «Відмінник авіації».

Закінчивши Київський інженерно-будівельний інститут, І. Савицький працював за фахом у Головкиївміськбуді, згодом – в Управлінні будівництва і архітектури Київського міськвиконкому, потім – у Міністерстві будівництва УРСР, в Управлінні «Київенерго», а також у Науково-дослідному інституті будівельного виробництва.

1974 року Ігор Андрійович змінив фах і пішов працювати кінооператором на Республіканське телебачення, для чого закінчує операторський факультет заочного відділення Інституту радіо і телебачення.

Із 1978 до 1993 року Ігор Савицький очолює лабораторію кольорової фотографії в Інституті КиївЗНДИЕП. Одночасно працює позаштатним фотокореспондентом спортивного журналу «Старт».

З 1999 року й до сьогоднішнього дня – завідувач сектору фотодокументування Національного науково-дослідного реставраційного центру України.

Із 1998 року Савицький І.А. – член Національної спілки фотохудожників України, учасник і призер вітчизняних і міжнародних фотовиставок.

Нагороджений Почесною грамотою Міністерства культури і туризму України.

Термін експонування фотовиставки:  19 травня – 7 червня 2010 р.