П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Фотовиставка Андрія Рудакова

«N-й кілометр» 

 

imageФотовиставка Андрія Рудакова «N-й КІЛОМЕТР», створена за сприяння Національної спілки фотохудожників України, розповідає про життя за межами нашого великого міста і присвячена побуту українських сіл і невеличких містечок.

Подолавши за допомогою автомобіля або потяга ті самі N-і кілометри від столиці, опиняємось в сільській місцевості – там, де живуть працьовиті, щедрі, мудрі люди, які міцно тримаються певних цінностей і традицій, незважаючи на тяжку і монотонну фізичну працю та щоденні клопоти.

 Сільські мешканці сьогодні, в наш нелегкий час, спромоглись зберегти  дружні, сімейні, сусідські відносини. Автор мовою фотографій, інколи з гумором, інколи із певним сумом, розповідає про їх життя. Життя, в якому так багато ще залишилося місця теплим людським стосункам, і які мешканцям мегаполісів стають доступними все рідше і рідше.

Світлини, які експонуються на виставці, охоплюють період з 2006 по 2016 роки. Фотографії зроблені за допомогою різних цифрових камер.

Географія представлених робіт: Вінницька, Житомирська і Чернігівська області.

 

Про автора

Андрій Рудаков закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю геологія. З 1996 року займався поліграфічним дизайном. З 2006 року – професійно   фотографією.

Член Національної спілки фотохудожників України. Учасник більше 10 колективних виставок. Автор 3-х персональних виставок.

Партнер виставки: Арт-об’єднання

Медіапартнери виставки:
image

image

 

Термін експонування: з 1 по 30 листопада 2016 року. 

         Виставка працює: ПН-ПТ – 9:00-20:00

СБ-ВС – 10:00-18:00

 

 Інформація підготовлена відділом СКД.