Понеділок, 1 липня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Виставка художніх робіт

«Мистецтво заради майбутнього»

учнів Благодійної художньої школи для дорослих та дітей

«Народження надії»

 

image

Розпорядження Президента України В. Януковича «Про призначення грантів Президента України для обдарованої молоді на 2013 рік» було прийнято з метою реалізації значущих творчих проектів у соціальній та гуманітарній сферах життя країни.

 Саме такий грант було отримано для реалізації творчого проекту "Благодійна художня школа для дітей та дорослих "Народження надії".

У школі навчають малювати, гармонійно сприймати навколишній світ, тут створені прекрасні умови для спілкування, для розкриття і розвитку творчого потенціалу учнів.

Благодійна художня школа для дітей та дорослих існує з 2013 року і відкрита для кожного незалежно від віку. Серед авторів робіт, представлених на виставці школярі, люди середнього і поважного віку.

Доброзичлива й позитивна атмосфера школи, чудові викладачі сприяють тому, що кожен відвідувач може відчути себе творцем маленького власного казкового світу. Малювання покращує настрій, допомагає відпочити, відновити сили, щоб бути активними для вирішення повсякденних проблем.

Завдяки проведеній роботі школа має велику колекцію творів надзвичайного рівня краси й вигадливості.

Виставка художніх робіт учнів школи «Мистецтво заради майбутнього» є звітом, вагомим підсумком проведеної роботи.

Нинішня експозиція містить 43 роботи різних за жанром і технікою виконання (акварель, олійні фарби, туш-перо, акрил, олівець, воскова крейда, кольорова туш, гуаш).

Виставка працює за адресою: вул. Грушевського, 1, Арт-галерея НПБУ, 2-й поверх.

Термін експонування: з 3 грудня 2013 року по 7 січня 2014 року.

 

Інформація підготовлена відділом СКД