Субота, 12 жовтня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Зарубіжна україніка

Історія і політика

Право

Мистецтво і архітектура

З різних галузей знань

Художня література

Адаптована література

(читання для початківців)

1/8

Phillips, Deborah A.

Longman complete course for the TOEFL : preparation for the computer and paper tests / Deborah Phillips. — [New York (N. Y.)] : Addison-Wesley, Longman, [2001]. — XX, 682 p. : ill., tab. + 1 CD-ROM.

Шифр зберігання В2549

 

«Повний курс Longman» пропонує комплексний мовний курс для студентів, які готуються до здачі TOEFL.

Тест у може бути форматі паперу та олівця або на комп’ютері. Цей мультимедійний курс, зосереджений на стратегіях формування навичок для більш просунутих студентів, підходить для використання як основний текст для підготовки до тесту або як доповнення до загальних курсів. Книга та компакт-диск пропонують інструкції та практику в однакових сферах навичок, але кожне з них містить різні питання та тестові завдання. Інтерактивний CD-ROM також можна використовувати для самостійного навчання.

Студентський компакт-диск містить: Понад 800 практичних запитань, що охоплюють усі мовні навички, перевірені в тесті TOEFL. Майже 900 додаткових запитань у секційних і повних тестах, призначених для імітації комп’ютерної адаптивності, часу та оцінки комп’ютерного тесту. Спливаючі пояснення для всіх практичних і контрольних завдань і багато іншого корисного матеріалу – все це підготовлено на допомогу студентам та викладачам.

Англійською мовою