Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Навчання за програмою  Києво-Могилянської бізнес-школи

Програма «Стратегії розвитку» для бібліотекарів 

 

 18–20 квітня 2016 року в конференц-залі Національної парламентської бібліотеки України відбулося навчання  за третім модулем програми Києво-Могилянської  бізнес-школи «Стратегії розвитку» для працівників провідних бібліотек України.

Києво-Могилянська бізнес-школа та Українська бібліотечна асоціація запросили бібліотекарів  на унікальний курс для зміни вітчизняного бібліотечного середовища. Програма розрахована для всіх, хто вірить, що бібліотека і книга є каталізаторами розвитку суспільства. Для тих, хто вірить, що «книгосховище» може перетворитися у «книгодіяння».

Мета програми  – навчити ставити перед бібліотеками амбітні цілі: комбінувати візуальний, слуховий, чуттєвий досвід; творити естетику разом з читачами; стати частиною повсякденного життя людей; дискутувати про ідеї, думки, бути відкритим простором для всіх; охоплювати нові аудиторії, виходити зі старих меж.

Викладачами виступили:  Марина Масловакерівник Executive MBA kmbs; Ірина Соловей, запрошений експерт; Володимир Моренець, викладач kmbs; Ярослава Лоянич, викладач kmbs; Тетяна Голіченко, запрошений експерт.

 

Інформація підготовлена відділом СКД НПБУ