Субота, 26 жовтня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ОХОЧИХ !!!

Книжковий клуб НУМО

8 листопада 2024 року о 16:00 в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, 1, відбудеться зустріч Книжкового клубу НУМО.

imageНа учасників заходу чекає знайомство з однодумцями, обговорення сучасної літератури, більш глибоке пізнання української культури і мови. Кожен учасник матиме можливість висловитися, адже головна мета клубу - це живий діалог, де всі думки важливі.

Клуб відкритий для людей з різним рівнем володіння українською мовою, тому не важливо, чи ви тільки починаєте вивчати мову, чи вже володієте нею на високому рівні.

Зустріч відбудеться у змішаному форматі, що дозволяє долучитися всім охочим.

Темою обговорення обрано роман Валер’яна Підмогильного «Невеличка драма». Це твір, що захоплює актуальністю і філософською глибиною, і навіть змушує задуматися над тим, чи не описує він наше сьогодення, де життя часто перетворюється на суцільну «невеличку драму». Під час зустрічі учасники зможуть поділитися своїми думками та враженнями від прочитаного, а також дізнатися більше про самого автора і контекст, у якому він творив.

Ведуча зустрічі - Ангеліна Олійник, досвідчена філологиня та випускниця КНУ імені Тараса Шевченка, викладачка української для дорослих і дітей, українців та іноземців. Вона підготувала цікаві факти про твір й самого Валер'яна Підмогильного, щоб зробити обговорення більш захопливим.

Ознайомитися з твором ви можете, замовивши примірник видання у Бібліотеці, або знайти і прочитати його в електронному варіанті.

Про проєкт НУМО 

НУМО - навчаємо української мови онлайн - благодійний проєкт, заснований 2022 року Анною Заворотною, випускницею КНУ імені Тараса Шевченка. Основна діяльність - безплатні уроки української мови для всіх охочих та збір благодійних внесків на потреби українського війська.

 

Вхід вільний

Зареєструватися на захід

 

Увага!

Заплановані дати та час проведення заходів можуть змінюватися залежно від обставин партнерів у проведенні заходу, повітряних тривог, відсутності електропостачання.