Субота, 26 жовтня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

 

 

Творча зустріч з українським поетом  

Олександром Козинцем

 

 

image31 жовтня 2024 року о 13:00 в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, 1, відбудеться творча зустріч з українським поетом Олександром Козинцем.  

Олександр Козинець – поет, науковець, хорист. За освітою – педагог, доцент Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова. У його науковому доробку понад 100 наукових публікацій.

Перу автора належить: роман «Картка Марії»; поетична тетралогія «Сезони днів»: «Pin-код: зима», «Обвітрена весна», «Скибочки літа», «Тричі осінь»; поетичні збірки-календарі «Дороги світла», «Стежки босоніж»; збірки поезій «Небесні мелодії», «Мамо, твій син – літак», «Universum», «Сіль сонця»; збірки верлібрів «Води Божого океану», «Землі Божого саду». Публікується в колективних збірках, літературних журналах та альманахах, в соціальних мережах та електронних виданнях.

Поезія О. Козинця вирізняється глибиною філософських роздумів та виразністю емоцій, які не залишають байдужими читачів. У його творах гармонійно поєднуються любов до природи, життя та української культури.          Олександр Козинець – автор ідей та учасник літературних проєктів, співавтор інклюзивного проєкту (авторська поезія жестовою мовою), переможець численних літературних конкурсів, лауреат літературних премій, стипендіат стипендії Президента України для молодих письменників та митців (2022, 2023 рр.).

Окрім віршів та прози, Олександр  співає в  камерному хорі  «Moravski», адже музика та спів є невід’ємною частиною його особистості, способом самовираження та джерелом творчого натхнення.

Під час зустрічі автор розповість про свій творчий шлях, історію народження творів, поділиться переживаннями війни. У авторському виконанні прозвучать поетичні та прозові твори.

Учасники заходу матимуть змогу познайомитись з творчістю Олександра Козинця, яка  відображає глибину української душі, непереможну силу та оптимізм.

 

 

Запрошуємо всіх охочих!  

Вхід вільний  

Реєстрація на захід 

 

Увага! 

Заплановані дати та час проведення заходів можуть змінюватися в залежності від обставин партнерів у проведенні заходу, повітряних тривог, відсутності електропостачання.