Субота, 26 жовтня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

13 вересня 2024 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулась презентація книги полковника Збройних Сил України, військового кореспондента Євгенія Силкіна «Стратегія протистояння», яка вийшла друком у видавництві «Саміт-Книга». У виданні детально описано подробиці перших місяців великої війни.

«Згадуючи про минуле, ми дбаємо й про майбутнє. Ми пишемо потужну сучасну літературу з військової тематики, яка буде вивчатися у наступних поколіннях», – підкреслив автор.

Про перші дні та години широкомасштабного вторгнення росії в Україн, про головні рішення та накази, про подвиг та професіоналізм ЗСУ розповів генерал-лейтенант, екскомандувач Об’єднаних сил Збройних Сил України, Герой України Сергій Наєв.

До обговорення книги долучились: Олег Зарубінський, український політик та громадський діяч, директор Українського інституту дослідження екстремізму, радник ГО «Законодавчі ініціативи Україна-ЄС», професор політології, кандидат історичних наук; Олександр Голіздра, начальник управління медіа-проектів ДП «Держзовнішінформ» Мінекономрозвитку України; Євген Сосновський, мешканець Маріуполя, фотограф та військовослужбовці, які прийшли на зустріч з бойовим генералом.

 

Інформацію підготувала зав. відділу

обслуговування користувачів Оксана Круліковська

Фото бібліотекаря відділу

обслуговування користувачів Наталії Опенько