Неділя, 1 вересня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

5 вересня 2024 року о 16:00 у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого (вул. Грушевського Михайла, 1) відбудеться Творча зустріч з харківським журналістом і громадським діячем Володимиром Носковим.

Володимир Носков – журналіст за освітою. Народився у Дніпрі, з семи років навчався в Харківській гімназії імені В.Г. Короленка для незрячих дітей, закінчив Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна. З 2015 року викладав аудіоподкастинг на кафедрі медіакомунікації соціологічного факультету ХНУ ім. В.Н. Каразіна. Співпрацював з Радіо Свобода (2009), вів програму «Радиво» (2017), співавтор програми «Герої Харкова». На Українському радіо є ведучим прямих етерів, автор програми «Пліч-о-пліч», де порушено інклюзивну тему. Другий рік веде блог про людей з інвалідністю, автор і ведучій однієї з найбільш позитивних програм «Небайдужі». Здійснює авторську програму «Сили добра». Лауреат і переможець радіо-фестивалей в Хорватії, Польщі.

Пан Володимир – активний громадський діяч, голова і провідний фахівець в програмі безбар’єрності Харківського відділення Громадської організації «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів». Має рекордні походи в гори та печери, стрибки з парашутом та інші досягнення, про які відвідувачі дізнаються під час зустрічі.

Ініціатор і співорганізатор Творчої зустрічі з Володимиром Носковим громадський діяч Володимир Петровський в межах Міжнародного проєкту, метою якого є психологічна реабілітація осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб та інших мало захищених категорій населення.

Запрошуємо всіх охочих₴