Неділя, 1 вересня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Відкриття фотовиставки Андрія Семаки

«Незалежна Україна – частина Європи»

 

 

17 серпня в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулось відкриття персональної виставки талановитого фотохудожника з Івано-Франківщини - Андрія Семаки. Виставка під назвою «Незалежна Україна частина Європи» має символічний характер, адже присвячена головному святу нашої держави – Дню Незалежності України.

На виставці представлено понад 50 світлин, що відображають краєвиди, людей та історичні місця різних міст України та Європи.

Гості заходу мали унікальну можливість поспілкуватися з автором фотопроєкту і з перших вуст дізнатися про створення світлин, адже за кожною з них – окрема історія з життя непересічної людини, географа, фотографа, мандрівника, патріота рідного краю і всієї України.

Під цікаву й захопливу розповідь Андрія Семаки присутні насолоджувались чарівними видами Києва, Ірпеня, Одеси, милувалися панорамами Парижа, Мадрида, а також природними і архітектурними перлинами багатьох інших куточків нашої держави та Європи.

Через призму об’єктива Андрія Семаки учасники заходу побачили, як українські міста, люди та природні краєвиди, складаючи загальноєвропейський контекст, водночас зберігають свою унікальність та неповторність.

Ця виставка яскраво представляє Незалежну Україну невід'ємною частиною європейської спільноти, де культура та історія нашої країни гармонійно переплітаються з європейськими цінностями, і, поділяючи спільні цінності, мрії та прагнення, Україна завжди була і буде частиною європейської родини.

Дякуємо всім, хто приєднався до цієї події та розділив з нами ці яскраві враження!

 

            Інформацію підготувала зав. відділу соціокультурної діяльності

Олена Сливка