Неділя, 30 червня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Презентація книги

Володимира Волошенюка «Честь і Безчестя»

(Видавничий дім «КИЙ»)

 

image26 червня 2024 року о 17:00 в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого, за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1, відбудеться презентація нової книги Володимира Волошенюка «Честь і Безчестя».

Володимир Волошенюк – український письменник, автор книг: «Золото Батьківщини» (2023), «Дипломатические картинки» (2021), «Военно-дипломатические картинки» (2020), «Алжир 1981–1983» (2019), «Взвод курсантский» (2018), «Кадеты Киевского СВУ» (2017), «Взвод, десантно-штурмовой» (2016).

Головний герой творів Волошенюка – справжній патріот своєї Батьківщини, який обрав шлях військового і служіння державі.

За освітою письменник – військовий, полковник запасу. Він проходив службу у складі обмеженого контингенту радянських військ в Афганістані, а у 1995–1999 роках був старшим помічником воєнного аташе при Посольстві України в Румунії. З 2002 року працював на дипломатичній службі у закордонних дипломатичних установах України у Відні, Мінську та Рабаті.

Нещодавно у видавничому домі «КИЙ» побачив світ новий роман Володимира Волошенюка «Честь і Безчестя», який є продовженням книги «Золото Батьківщини». У цьому творі автор проводить своїх героїв через трагічні і драматичні події Другої світової війни, висвітлюючи роботу співробітників розвідувальних служб. Сторінка за сторінкою захоплюючого роману спонукає читача визначати власні симпатії до героїв книги та оцінювати їхні дії. Кардинальна зміна життєвих обставин змушує персонажів робити вибір і торувати власний шлях. Історичний розвиток подій тих часів дає змогу перекидати місток у воєнне сьогодення і шукати відповіді на болючі й важкі питання.

Книга буде цікавою для широкого кола читачів, адже кожен знайде в ній щось своє, близьке до серця.

Програма презентації включатиме автограф-сесію, де всі охочі зможуть отримати автограф автора.

Модератором заходу виступить Зінаїда Стась, директор видавничого дому «КИЙ», яка представить новий твір і забезпечить живий діалог між автором та аудиторією.

Запрошуємо всіх охочих відвідати цю подію та поринути у світ захоплюючих історій Володимира Волошенюка.

  

Запрошуємо всіх охочих!

Вхід вільний 

 

Увага! Заплановані дати та час проведення заходів можуть змінюватись в залежності від обставин партнерів у проведенні заходу, повітряних тривог, відсутності електропостачання.