Неділя, 30 червня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Літературно-мистецька зустріч
 «Голос любові і творчості з України»

 

image

18 червня в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулася надзвичайна подія – літературно-мистецька зустріч «Голос любові і творчості з України».          

Захід зібрав поетів та письменників Національної спілки письменників України: Тетяну Кудінову, Василя Ростовського, Надію Пукас.

У програмі прозвучали поетичні та музичні твори, що оспівують любов до України та високі людські почуття. Лірична та патріотична поезія стали справжніми ліками для душі. Пісенне та поетичне слово нагадали всім присутнім про те, що кожен з нас є частиною великої історії, що кожен може стати голосом любові та творчості. У авторському виконанні прозвучали вірші про рідний край, його красу і неповторність, традиції українського народу та  культуру. Потужні та влучні слова від українських поетів викликали бурхливі емоції любові до України, пробудили патріотизм та спонукали до осмислення громадянської позиції.

Особливого шарму заходу додали член Конгресу літераторів України Джемали Чочуа, виконавець українських пісень, та гурт «Подоляночка» у складі Ганни Кучер, Зої Матвієнко та Миколи Рудницького. Вони подарували не просто слова та мелодії, але й частинку своєї душі, що прагне до світла та істини.

Літературно-мистецька зустріч «Голос любові і творчості з України» надала не лише  можливість насолодитися мистецтвом, але й шанс відчути глибоку прив’язаність до рідної землі. Захід перетворився  на простір, де рідне слово та українська пісня об'єднали людей, вселили віру і надію на перемогу.

Дякуємо всім, хто долучився до цієї події, та запрошуємо на наступні зустрічі, що обіцяють бути не менш захопливими та натхненними. 

 

Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу соціокультурної діяльності Людмила Кудря