Неділя, 30 червня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Фотовиставка Марини Брикимової
«В серці родинного всесвіту»


imageЗ 15 травня 2024 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, 1, експонується фотовиставка Марини Брикимової «В серці родинного всесвіту», яка присвячена Міжнародному Дню сім’ї.

За словами фотохудожниці, ця виставка стосується кожного, адже усі ми колись були дітьми. Експозиція повертає глядача у дитинство, у родину, у світ, де усе можливо. 

Фотографуючи, авторка не просто фіксує реальність, а створює «двері», через які герой зйомки або глядач у будь-яку мить може потрапити туди, де був щасливий – аби згадати, надихнутися і продовжувати жити тут і зараз.

Фотовиставка «В серці родинного всесвіту» показує мирне життя, за яке ми сьогодні боремось. Авторка проєкту від усього серця вірить, що те, на чому ми концентруємо свою увагу, і відбувається у нашій дійсності. Найбільша наша спільна мрія сьогодні – мирне небо над Україною, можливість бути вдома, зі своїми родинами.

Цією експозицією художниця прагне надихнути глядачів бачити красу у буденному, закарбовувати, зберігати  та разом візуалізувати мрію про мирне життя.

Про авторку:

Марина Брикимова - українська журналістка, фотохудожниця. Народилася в місті Чугуїв. Закінчила філологічний факультет Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна. 20 років працювала журналістом в українських та іноземних ЗМІ. У 2019 році почала професійно займатися фотографією. Відтоді, увійшла у 50 кращих фотографів Києва та ТОП-300 кращих дитячих фотографів світу за версією конкурсу 35AWARDS (2019).  Фото Марини Брикимової публікували українські та іноземні видання: VOGUE, Artells Magazine, журнал «Фокус», LandLord, Elle man, comments.ua та інші.

 

 

Термін експонування виставки: 15 травня – 30 червня 2024 р.

понеділок – п’ятниця з 10:00 до 17:00, субота, неділя – вихідний день.

Чекаємо за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, 1, конференц-зал

Вхід вільний.