Неділя, 30 червня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Концерт

Лариси Іваненко та Катерини Казанкової

 

16 травня 2024 р. в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбувся концерт сучасної української музики. У виконанні Катерини Казанкової прозвучали авторські композиції вокального циклу Лариси Іваненко «Там – де є ти». 

Лариса Іваненко - українська композиторка та поетеса, яка створює зворушливу та емоційну музику, що поєднує в собі елементи джазу, фолку та класики. Її твори сповнені глибоких роздумів про життя та кохання. Багато музики пише для сольних виконавців, хорів ансамблів. Особливе місце у творчості композиторки посідає народна пісня, до якої вона часто звертається, створюючи власні твори та вокальні й інструментальні обробки.

Спільно з талановитою українською співачкою Катериною Казанковою вони представили концертну програму вокального циклу «Там – де є ти», подарувавши слухачам незабутній музичний вечір, сповнений звучанням ліричних пісень, чарівних романсів, жартівливих композицій та запального попу. В концерті прозвучали твори: «О, зорі, зорі мої», «Так просто», «Полюбила парубчину», «Сніг» та ін.

Дякуємо артисткам за неймовірну атмосферу української музики та потужний заряд енергії й позитиву від спілкування з сучасними представниками української сцени!

 

 

Інформацію підготувала зав. відділу соціокультурної діяльності

Олена Сливка