Субота, 27 липня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

01 грудня 2023 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого в рамках проведення III Київського міського тижня «Безпекові рішення сучасного міста» відбулась відкрита лекція «Теорія війн. Збереження нації», яку провів Володимир Шпортько, керівник секції «Національна безпека та оборона» Відділення безпеки та оборони Київської МАН; кандидат педагогічних наук, професор Української військово-медичної академії, полковник запасу для учнівської молоді Академії.

З вітальними словами до слухачів звернулись Олег Сербін, в.о. генерального директора Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого та Валентин Протопопов, завідувач відділення безпеки та оборони Київської МАН.

На заході обговорювались питання теорії війн та системи заходів для збереження нашої нації, питання історії та сьогоденні України. Лектор навів історичні приклади викорінення солов’їної на окупованих територіях та пояснив чим зумовлені такі дії ворога та які наслідки несуть подібні заходи. Володимир Олексійович наголосив: «Мова — це код нації!»

КМАН організовує навчально-виховний процес для дітей шкільного віку з 2010 року. Директорка - заслужена працівниця сфери послуг України, кандидатка хімічних наук Поліщук Ірина Юріївна. Структура даної спеціалізованої освітньої установи включає 13 відділень різних профільних спрямувань. Детальніше ви можете ознайомитися з ними на сайті закладу.

Наша бібліотека завжди підтримує розвиток майбутніх поколінь та всебічно сприяє цьому. Дякуємо вам за виховування гідної молоді та сприяння зміцненню патріотизму та любові в серцях нового покоління українців!

 

Інформацію підготувала провідний бібліотекар

відділу обслуговування користувачів Юлія Неграш

Фото зав. сектору відділу обслуговування користувачів Наталії Опенько