Субота, 27 липня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Презентація фотовиставки Таї Левченко «Найдорожчі» 

 

26 жовтня 2023 року в арт-просторі Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого відбулася презентація фотовиставки Таї Левченко «Найдорожчі».

Експозицію, яка складається з двох частин «Мені наснилася бабуся» та «Ходімте в сад. Я покажу вам сад»,  авторка присвятила Дню бабусь і дідусів, що відзначається в Україні щорічно 28 жовтня.

Фотохудожниця розповіла про історію задуму і втілення фотомистецького проєкту, провела екскурсію виставкою, повідала  історію створення  кожної фотороботи та головних героїв.

ЇЇ теплі, душевні світлини нагадали усім нам про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, і водночас, багатомовно промовили старшому поколінню, про те, що вони завжди залишаються важливою частиною життя онуків.

Учасники презентації дякували авторці за цікаву та зворушливу зустріч, за її вміння і щиросердне бажання назавжди зберегти в світлинах безцінні моменти простого людського щастя.

         Пісенним дарунком для учасників зустрічі став виступ фіналістів музичного шоу талантів Х-фактор Олени Романовської та Миколи Ільїна.

 

         Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу соціокультурної діяльності О. Мазаєва