Понеділок, 29 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання Літературної вітальні ОППіР

(об’єднання письменників, поетів і романтиків) 

 

18 квітня 2023 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося чергове засідання Літературної вітальні «ОППіР» (об’єднання письменників, поетів і романтиків), яка вже сьомий рік діє при Національній спілці письменників України.

Модерувала засідання – засновниця і постійна керівниця літературної вітальні Тетяна Кудінова, письменниця, поетеса, член Національної спілки письменників України, лауреат багатьох літературних премій і міжнародних нагород, головний редактор альманаху Літературної вітальні «ОППіР».

Засідання розпочалося поздоровленням та найщирішими побажаннями міцного здоров’я, творчого натхнення, плідних здобутків на літературній ниві з нагоди дня народження членів вітальні, які народилися у квітні місяці.

Робота вітальні була цікавою та насиченою. У авторському прочитанні лунали вірші, уривки з оповідань, пісні.  Адже тут збираються близькі за духом і настроєм люди.

Завершилось засідання Літературної вітальні цікавим виступом під назвою «Евритмія» (з грецької означає ­– красивий, благотворний ритм, співзвуччя в поезії і в музиці), фрагментом з програми «Три слова до тебе» у виконанні Надії Дягілевої та Ганни Стоянової.

 

Інформацію підготувала

провідний бібліотекар відділу соціокультурної діяльності

Лариса Совершенна