Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Фотовиставка Олександра Майорова

«ЗА ТВОЇМ ПЛЕЧЕМ»

 

imageЗ 20 березня по 20 квітня 2023 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого (вул. Набережно-Хрещатицька, 1, конференц-зал) експонується фотовиставка Олександра Майорова «За твоїм плечем», яка створена за сприяння Національної спілки фотохудожників України, Арт-об’єднання «KYIVPHOTOS-HALL 2012».

В експозиції – 22 світлин, де кожна – це окрема, унікальна історія любові. Героїнями благодійного фотопроєкту стали жінки, які чекають своїх близьких з війни. За реквізит дружини, сестри й наречені обрали речі, що нагадують їм про рідних і коханих. Вони перевтілились у незвичні образи, позували з предметами, які до війни берегли та цінували воїни.

Ініціаторка  ідеї – Рімма Дороганич.

Мета фотозадуму – згуртувати і підтримати жінок, які живуть у постійному очікуванні, допомогти їм знайти в собі сили подолати внутрішні переживання, зовнішні обставини; зробити приємність найдорожчим  людям – чоловікам, які нині  на фронті воюють за спокійне і мирне життя своїх  родин.       

Про автора:

Олександр Майоров мешкає і працює у м. Кропивницькому. Член Національної спілки фотохудожників України, автор проєктів «Різні», «Інше місто», «Баба Єлька». Учасник фотоконкурсів та колективних виставок як в Україні, так і за кордоном. Бере активну участь у сучасних мистецьких подіях.

             

 Презентація фотовиставки за участі автора світлин відбудеться у конференц-залі НБУ ім. Ярослава Мудрого 

21 березня о 13:00 за адресою:

вул. Набережно-Хрещатицька, 1,  3-й поверх.

 

В заході передбачається участь поета-пісняра, лауреата Всеукраїнського молодіжного фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Срібна підкова», соліста народного чоловічого хору «Чумаки»  Володимира Самайди.

 

Термін експонування виставки: 20 березня – 20 квітня 2023 року

з 10:00 до 17:00 щодня (неділя, понеділок – вихідні).

 

Контактний тел. (044) 485-17-95