П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Презентація книги Ірени Слути «Відьма світла»

(Саміт-Книга, 2020)

 

image10 березня 2023 року у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулась презентація книги української письменниці, поетеси, журналістки Ірени Слути «Відьма світла" (Саміт - Книга, 2020).

Тема пізнання душі людини була лейтмотивом у поезії Ірени. Презентація пройшла з ВіброПоезіїю, медитацією та доповненою реальністю.

Вірші поетеси, прочитані у авторському виконанні – не гучні, як набат, не пронизливі, як весняна пісня жайворонка, а є такими, що тихо входять в душу і залишаються там назавжди.  Ніжні, чуттєві, іноді пристрасні, іноді сумні, які пробуджують в людині найпотаємніше, допомагають повернути рівновагу в почуттях людини, дають поштовх жити повніше і щасливіше.

Презентація була наповнена атмосферою не тільки чудової поезії, а й  живої музики у виконанні піаніста, учасника Національної заслуженої капели «Думка» Сергія Колесника.

Серед гостей були присутні: Іван Степурін  - директор видавництва Саміт-Книга,  Юрій Ковальський - головний редактор журналу «Радуга», Микола Хомич - український письменник, член Національної спілки письменників України.

Зустріч була надзвичайно теплою і дружньою та  залишила багато приємних вражень від спілкування з талановитою письменницею Іреною Слутою.

 

Інформацію підготувала

провідний бібліотекар відділу

соціокультурної діяльності

Лариса Совершенна