Субота, 27 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

 image22 лютого в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося чергове засідання Пісенно-туристського клубу.

Спогадами про велосипедний похід мальовничим карпатським хребтом Боржава, що є найдовшою закарпатською полониною, поділився Юрій Семенов. У складі групи з чотирьох осіб мандрівник за шість днів подолав 200 км. Він розповів про складності, які виникли під час цього походу та шляхи їх подолання. Унікальні світлини карпатських пейзажів і різнотрав'я стали яскравим доповнення до змістовної розповіді.

Запрошені гості Оксана й Олексій Дараєви поділились досвідом: «Як зняти м’язову напругу після виснажливого дня походу?». Вони показали декілька фізичних вправ, що допоможуть м’язам розслабитись, підвищити тонус і збільшити їх гнучкість, прискорити процес виведення продуктів обміну та поліпшити циркуляцію крові й лімфи.

Емоційного забарвлення зустрічі додав і виступ В'ячеслава Верховського Він презентував нещодавно написані гумористичні твори, у яких дотепно описав життєві ситуації, людські риси та вчинки. Присутні щедро нагородили автора бурхливими оплесками.

Наприкінці засідання, члени клубу з задоволенням переглянули любительські фільми про походи минулих років Ніни Кондрашової та Олександра Лукашова.

Протягом зустрічі лунали ліричні й патріотичні пісні у виконанні Вікторії Тітової, Анатолія Рибіна та дуету «Міраж».

Модератор – майстер спорту зі спортивного туризму Ігор Корольков.

 

 

Інформацію підготувала бібліотекар І категорії

відділу соціокультурної діяльності Тетяна Кириленко