П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

image8 лютого в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося чергове засідання Пісенно-туристського клубу.

Досвідчена туристка Лариса Горбатова презентувала розповідь «Кам’янець-Подільський через об’єктив камери». Мандрівниця поділилась навичками фотографування архітектурних будівель та пейзажів під час подорожей. Особливу увагу звернула на світло при виборі об’єкта для знімання й порадила фотографувати тільки те що буде служити спогадом або створювати певний настрій. Але зазначила, найкращі світлини, зазвичай, виходять випадково.

Гостем клубу був журналіст Андрій Костюченко. В авторському виконанні прозвучали уривки з його книги та нещодавно написані вірші.

У роботі засідання взяла участь Рада ветеранів Федерації спортивного туризму України, яка розглянула низку робочих питань та підготовила Регламент проведення чемпіонату України зі спортивного туризму серед ветеранів на 2023 рік.

Теплій атмосфері зустрічі сприяли улюблені пісні туристів у виконанні  Вікторії Тітової, Олексія та Оксани Дараєвих, Сергія Чварко та груп «Віват» й «Міраж».

Завершилось засідання спільним фото на згадку.

Модератор – керівник клубу, майстер спорту зі спортивного туризму Ігор Корольков.

 

Інформацію підготувала бібліотекар І категорії

відділу соціокультурної діяльності Тетяна Кириленко