Понеділок, 2 вересня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання клубу прихильників книги «Субота у Бегемота»

Презентація книги Євгенії Гранде «Идеальная женщина». –

 Київ: ВД «Адеф-Україна, 2022. 


image

image20 лютого 2022 року відбулося засідання клубу, на якому презентувалася книга Євгенії Гранде «Идеальная женщина» (Київ : ВД «Адеф-Україна, 2022).

Євгенія Гранде – членкиня клубу, рівно два роки тому дебютувала зі своєю першою книгою «Беседы у камина», що містила авторські роздуми про мету життя, щастя, мудрість, призначення жінки, силу думок і кохання на прикладах з життя великих людей і наших сучасників. Письменницький дебют Є. Гранде виріс з її телевізійної програми «Беседы у камина». Місія циклу телеефірів була простою: надихнути людей, допомогти їм повірити у себе та в майбутнє.на якому презентувалася книга Євгенії Гранде «Идеальная женщина» (Київ : ВД «Адеф-Україна, 2022).

Продовження наполегливої роботи авторки над пізнанням психології жінки та духовного самоудосконалення призвело до появи нової книги.

«Идеальная женщина» – книга для жінок, які прагнуть ідеалу. В її основу покладені притчі (твір алегорично-повчального характеру) одного із найбільш могутніх та мудрих царів давньої держави Ізраїль Соломона (бл. 967 р. до н.е. – біля 928 р. до н.е.). Приклади ідеальної жінки найкраще описані у його книзі притчей, що має назву «Гімн Ідеальної Жінки».

Кожна із 22 глав, наведених у презентованому виданні, розкриває багатий потенціал жінки і супроводжується практичними порадами та історіями з життя жінок, які підпадають під визначення «Ідеальна жінка».

На думку авторки, «книгу можна читати навмання – з будь-якої сторінки, відкриваючи  в собі нові грані… Головне зрозуміти, що людина не стає хорошою, коли намагається бути такою, людина стає краще тоді, коли розкриває хороше, що має в собі».

Зустріч зібрала красивих, успішних, сучасних жінок, які продемонстрували  гаряче прагнення бути ще досконалішими, а слова подяки звучали прекрасним камертоном дійства, що відбувалося.

 

Інформацію підготувала головний бібліотекар

 відділу соціокультурної діяльності Олена Погонець