Понеділок, 2 вересня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання Пісенно-туристського клубу

 

image22 грудня в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося останнє в цьому році засідання Пісенно-туристського клубу.

Щирі привітання з нагоди 10-річчя створення клубу виголосив його незмінний керівник Ігор Корольков. Він зазначив, що робота клубу спрямована на пропаганду здорового способу життя, збереження традицій та культури спортивного туристського походу, популяризацію активного відпочинку. Основними принципами його діяльності є добровільність, відкритість, рівноправність, взаємоповага, толерантність. Допомагає членам клубу згуртуватись у виконанні намічених цілей та не зупинятися на досягнутому й девіз клубу – «Ніхто за нас, крім нас і для нас, цікавіше наше життя не зробить!». 

Пісенно-туристський клуб об’єднує близько ста однодумців – любителів мандрувати та активно відпочивати. Він популярний не лише у Києві, а й за його межами. З часу створення клубу, відбулося понад 500 засідань, на яких члени клубу розповідали про минулі та презентували майбутні походи, обмінювалися враженнями, ділилися досвідом, зустрічалися з цікавими людьми, знайомилися з виконавцями авторських пісень тощо.

Ігор Корольков відзначив, що з 2017 року засідання клубу на засадах партнерства проходять в Бібліотеці. За цей час відбулося більше ніж 50 засідань з 4-годинними програмами, а інформація про кожне засідання розміщувалась на сайті бібліотеки. Керівник клубу подякував Бібліотеці за привітання, підтримку та співпрацю.

До вітальних слів на адресу клубу приєдналися досвідчені мандрівники Людмила Піроцька, Володимир Ярмош, Тетяна Козловська, Лариса Горбатова. Вони ділились спогадами про найбільш цікаві зустрічі й захоплюючі подорожі, доповнюючи їх показом світлин і фрагментів з любительських фільмів.

Вечір був наповнений приємними згадками й дотепними жартами. Звучали щирі привітання з прийдешніми святами. Лунали, як народні, так й сучасні пісні про зиму у виконанні Вікторії Тітової, Анатолія Рибіна, Юлії Сулейман і групи «Віват».

Завершилось засідання спільним фото на згадку.

Модератор – керівник клубу, майстер спорту зі спортивного туризму Ігор Корольков.

 

Інформацію підготувала бібліотекар І категорії

відділу соціокультурної діяльності Кириленко Т. І.