Субота, 27 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Різдвяний концерт для батьків і дітей

 

19 грудня 2021 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбувся захід присвячений Дню Святого Миколая з елементами анімації для батьків і дітей. Команда мистецького проєкту «Baby Mozart» представила різдвяно-новорічну програму.

Організатор та координатор проекту «Baby Mozart» Олександра Степашко створила радісну і святкову атмосферу заходу. Чарівна музика найвідоміших різдвяних пісень перетворила загальний читальний зал Бібліотеки у казковий простір де всі щасливі та розчулені, де панує любов і дружнє ставлення один до одного. Діти гралися, танцювали і співали українські та англійські пісеньки, ділилися враженнями від подарунків, які їм приніс Святий Миколай.

У межах першого Національного тижня читання, що тривав з 13 до 19 грудня 2021 року, у Бібліотеці організовано книжково-ілюстративну виставку «Зимова казка», яка приваблює своїм нестандартним оформленням, яскравим кольором та звісно ж книгами. Маленькі відвідувачі разом із батьками гортали яскраві різнокольорові видання та слухали улюблені казочки чи оповідання. Кожен, хто завітав до Бібліотеки, знайшов свою книжку.

За чотири роки свого існування, проект «Baby Mozart» став надзвичайно популярним в Києві, і багато заходів в межах проєкту відбулося саме в Бібліотеці. Це сприяло популяризації як музичного напрямку, так і знайомству з Бібліотекою, наближенню до книги.

Захід пройшов цікаво та весело і завершився фотосесією.

 

Інформацію підготувала завідувач

 відділу обслуговування користувачів Наталія Цукренко

Фото бібліотекаря І категорії

відділу обслуговування користувачів Ірини Грибань