Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Різдвяна зустріч з дуетом «Dari»

 

image

29 грудня 2021 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулася Різдвяна зустріч з вокально-інструментальним дуетом «Dari» за участі співачки Маріко та гітариста, композитора Олександра Кондратьєва.

Напередодні Нового року та Різдва Христового – найулюбленіших свят всіх людей Планети, під час яких відбуваються дива, здійснюються заповітні мрії і бажання, люди вітають друзів, близьких Різдвяна зустріч з дуетом стала подарунком не тільки шанувальникам їх творчості, але і тим, хто вперше прийшов на концерт.

Репертуар «Dari» відзначається бездоганним смаком, сценічною привабливістю, надзвичайно широким діапазоном, а виконавська майстерність музикантів підкорює своєю душевністю та високою професійністю.

Співачка Маріко – лауреатка міжнародних конкурсів, володарка прекрасного голосу, наділеного  чаруючим і проникливим тембром, здатним хвилювати душі слухачів та  Олександр Кондратьєв - гітарист-віртуоз, автор романтичних мелодій і неповторних музичних інтерпретацій подарували присутнім цікаву програму пісень минулих років з репертуару відомих співаків – Едіт Піаф, Джо Дассена, Френка Сінатри, Ніно Катамадзе, Карли Бруні. Яскравим доповненням у концерті стали авторські інструментальні композиції Олександра Кондратьєва.

Щире спілкування з глядачем, розповідь про створення дуету, творчі зустрічі та плани на майбутнє викликала жвавий інтерес.

В залі панувала атмосфера новорічного свята. Під час виконання багатьох пісень, серед яких «А снег идет», «Одна снежинка» «Я піду в далекі гори», «Намалюю тобі зорі», присутні охоче приєднувалися до артистів і співали разом. Щирі оплески глядачів були подякою Маріко і Олександру за подаровані насолоду, позитивні емоції, хороший настрій.

 

Інформацію підготувала

головний бібліотекар відділу

соціокультурної діяльності

Совершенна Л.С.