Понеділок, 2 вересня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Презентація збірки «Моє Різдво. 12 історій про дива, які поряд»

23 грудня 2021 року о 14:00 в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого (вул. Грушевського Михайла, 1) відбудеться презентація збірки «Моє Різдво. 12 історій про дива, які поряд».

Зима… Весь світ готується до новорічно-різдвяних свят. Різдво – це особливий дивний час, коли очікуєш чудового, незвичайного, чарівного. А якщо чогось дуже хочеш, воно обов’язково станеться.

Саме так трапилося з героями оповідань, що увійшли до збірки «Моє Різдво.12 історій про дива, які поряд» (Харків: АССА, 2020). Про дива звичайні й абсолютно неймовірні, фантастичні, химерні розповідають сучасні українськи письменники. В життєвих та із забарвленням казковості історіях події розгортаються стрімко і захоплююче, а найцікавіше – як герої справляються із непростими ситуаціями та зустрічають радісно Різдво.

До збірки ввійшли оповідання дванадцяти авторів: Володимира Арєнєва, Юлії Баткіліної, Олексія Гедеонова, Анни Григорович, Дмитра Журавля, Юлії Ілюхи, Наталії Маринчак, Наталії Матолінець, Ольги Мігель, Валерія Пузіка, Марко Терена, Алли Цеменко.

Книга з добрими різдвяними історіями розрахована на дітей молодшого та середнього шкільного віку, а також – дорослих, які здатні повірити в різдвяні дива. Стане в нагоді для сімейного читання.

Спілкування з авторами та представником видавництва АССА здійснюватиметься в режимі онлайн по Skype.

Під час відвідування заходу необхідно перебувати в респіраторі або захисній масці.

Додаткова інформація за телефонами: 278-43-93; 097-493-04-19.

 

Вхід вільний

 

Відвідування заходу

за наявності сертифікату про вакцинацію або негативного

результату тестування

(постанова Кабінету Міністрів України  від 09.12.2020 № 1236)