П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

 Концерт Анастасії Прилуцької «Крила»

image 

20 жовтня 2021 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбувся концерт Анастасії Прилуцької «Крила».

Анастасія Прилуцька – молода українська співачка, яку ніжно називають «Голубка». Народилася в Києві, музикою почала займатися ще в дитинстві, і вже тоді знала, що хоче бути артисткою.  В 10 років почала писати власні пісні. Співає у Вишгородському муніципальному хорі «Коралі». За останні роки Анастасія виросла як співачка, професійно зайнялася співом і, навіть, записала власний альбом. Брала участь у різних конкурсах, фестивалях, займала призові місця.

Життєве і творче кредо співачки: «Я всюди щира! Я люблю людей і люблю дарувати їм посмішки! Люблю звільняти їх від кайданів, що в душі. Це мені допомагає робити творчість!» 

Під час концерту пролунали пісні на слова самої авторки, а також на вірші, написані її товаришем. Сюрпризом для усіх присутніх стало виконання авторської пісні «Невидимка» разом з 7-річною сестрою Алісою, яка цього року почала відвідувати музичну школу.

Пісні Анастасії – ліричні, мелодійні, серед яких багато про кохання, – звучали під супровід фортепіано та гітари. Анастасія виявила неабиякі акторські і режисерські здібності, створивши на сцені справжнє театральне дійство. Перед виконанням кожної пісні вона розповідала історію її створення. Відтак, спілкування з глядачем було особливо щирим і теплим.

Молода співачка поділилася своїми планами на майбутнє. Присутні побажали їй  подальших успіхів, нових творчих ідей та їх щасливого втілення.

На концерті були присутні батьки, рідні, друзі, однокласники та користувачі бібліотеки.

 

Інформацію підготувала провідний бібліотекар відділу  

соціокультурної діяльності  

Гриценко Ю. А