П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

7 жовтня 2021 року о 16:00 у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого (вул. Грушевського Михайла, 1) відбудеться відкриття художньої виставки «Мій Київ» студентів Київського університету імені Бориса Грінченка.

Один з найдревніших, найпривабливіших, найулюбленіших міст світу, загадковий і неповторний Київ, у всі часи захоплює та надихає. Про нього складені пісенні, поетичні, прозаїчні твори відомими і маловідомими авторами. Та хіба має значення статус митця, коли йдеться про безмежну любов і захоплення красою сакрального міста.  Не можливо не взятися за пензель і не відобразити чарівність і велич Києва на полотні. Саме це майстерно робили художники  в усі часи. Саме це натхненно зробили студенти Київського університету імені Бориса Грінченка та запропонували увазі поціновувачів мистецтва в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого.

Магістри Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка (груп ОМм-1-20-1.4д та ОМм-1-21-1.4д) під орудою викладача (куратора) Зайцевої Вероніки Іванівни, експонуючи художню виставку, поділяться з відвідувачами думками, поглядами, емоціями про Київ.

Варто відвідати виставку та підтримати молодість, творчість, любов до рідного міста. Торкнутися краси, захопитися, замилуватися та взятися за перо або пензель і відчути радість митця.

Термін експонування виставки:  6 жовтня – 11 листопада 2021 року.

 

Запрошуємо всіх охочих!

 

У зв’язку з обмеженою кількістю місць в залі відвідування заходу відбуватиметься за попередньою реєстрацією: 278–43–93.

Під час відвідування заходу необхідно перебувати в респіраторі або захисній масці.