П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання Пісенно-туристського клубу

 

image

8 вересня 2021 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося перше засідання Пісенно-туристського клубу сезону 2021–2022.

Цього вечора у залі панувала надзвичайно тепла і радісна атмосфера зустрічі після  літніх канікул. Керівник клубу Ігор Корольков привітав усіх присутніх з початком роботи, розповів про захоплюючі туристські подорожі влітку.

А потім лунали пісні, туристські байки, авторські розповіді, демонструвалися відеоматеріали літніх походів.

Натхненно розпочала виступи Вікторія Тітова  піснею на слова Т. Шевченка «Мені однаково …». Підхопила естафету вокальна група «Віват», щедро обдаровуючи слухачів не лише співом, а й дружніми посмішками і привітними вогниками приязних поглядів. Дует «Міраж» (Людмила Федченко та Юлія Сулейман), як завжди, чудово виконував пісні під гітару. Юлію Сулейман окремо вітали як справжнього туриста, що пройшов посвяту під час сплаву річкою Случ 12 – 27 червня 2021 року.

Отримав нагородний туристський значок і ветеран клубу Володимир Цвілодуб, який захопив аудиторію розповідями про цьогорічне відвідування Непалу і підйом на Гімалаї. Карпати теж постійно залишаються у полі зору його уваги, де тепер він був вражений дуже сильними відчуттями під час польоту на параплані (спортивний надлегкий літальний апарат з м'яким двооболонковим крилом, що наповнюється через повітрозабірники набігаючим потоком повітря).

Підтримували пануючий настрій виступи Юрія Симонова, Анатолія Рибіна, Андрія Костюченка, Олексія Таланцева.

Добре знана мандрівниця Лариса Горбатова подарувала присутнім чудову розповідь і  світлини про  «Надслучанську Швейцарію» і «Пороги Південного Бугу».

Спільне фото наприкінці засідання якомога краще збереже згадку про особливий настрій нинішнього зібрання. 

 

Інформацію підготувала  головний бібліотекар

відділу соціокультурної діяльності Олена Погонець