Понеділок, 1 липня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Фотовиставка

 

 китайського майстра Zach (Ziyang) Cai Qiu

«Дика природа острова Ванкувер» 

 

З 2 по 15 серпня  2021 року в Арт-галереї Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого (вул. Грушевського Михайла, 1, м. Київ) експонується виставка «Дика природа острова Ванкувер» (англ. «A Knock From the Wild Side – Vancouver Island Wildlife»).

Виставка, ініційована  Арт-центром Бойко та Галереєю "Глобус", містить яскраві роботи  молодого imageкитайського фотографа-аматора Zach (Ziyang) Cai Qiu, які демонструють неповторність та різноманітність флори і фауни острова Ванкувер.

Zach (Ziyang) Cai Qiu – студент, мешкає у м. Вікторія (Британська Колумбія, Канада). Захоплення фотографією завжди було для нього можливістю зафіксувати цікаві моменти під час туристичних подорожей екзотичними  місцями.

«У цей незвичний і складний час карантину та самоізоляції, наближення до природи – чудовий спосіб зняти стрес і підтримати позитивне мислення.

Спостереження за природою, а саме за птахами, стало для мене ідеальним видом діяльності, що поєднує мою пристрасть до фотографії, любов до природи та щире бажання досліджувати місцеве оточення.

Я щиро сподіваюся на те, що київський глядач сприйматиме цю виставку не лише як демонстрацію екзотичної  іноземної дикої природи, а скоріше, як поштовх для активного вивчення і захисту свого довкілля», –зазначає автор світлин. 

Звернення Zach (Ziyang) Cai Qiu до теми вивчення і збереження навколишнього середовища – своєрідний  фотомистецький заклик до кожного з нас про об’єднання зусиль, спрямованих на безпечне існування природи у будь-якій частині планети.

Презентація виставки та благодійний концерт  на підтримку дитячого будинку сімейного типу «Тарасюк» відбудеться

5 серпня 2021 р.  о 16:00.

Під час відвідування виставки необхідно перебувати у респіраторі

або захисній масці.

 

Контактні телефони : (044)485-17-95;

+38 (044)451-73-03; +38 099-045-30-94