Понеділок, 2 вересня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання Пісенно-туристського клубу

 

26 травня в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося останнє в цьому півріччі засідання Пісенно-туристського клубу.

Відкрив засідання керівник клубу Ігор Корольков. Окрім розгляду загальних та організаційних питань, ще раз нагадав про важливий підготовчий етап походу – комплектування туристичної групи. Розповів про маршрут «Сплав річкою Случ», який відбудеться з 12 червня по 27 червня 2021 року. Місця, якими буде проходити сплав, ще називають Надслучанською Швейцарією за їх неймовірні краєвиди. Для сплаву річкою, було сформовано групу та розподілені обов’язки між її учасниками, адже хороша організація – запорука успішного походу.

Присутні тепло привітали членкиню клубу Оксану Бондарчук з 50-річчям, а вона на знак вдячності прочитала усмішку «Не дай, боже, жити в епоху змін». Не залишили байдужими членів клубу власні вірші Наталії Барабаш і замальовка Юрія Симонова «Надзвичайна пригода районного масштабу».

Гостем клубу була група «Острів Лемнос» (вокал, гітара, балалайка). У їх виконанні пісні звучали ніжно, трепетно, торкаючись найпотаємніших струн душі. Члени клубу були приємно вражені грою на балалайці, коли за допомогою всього трьох струн можна виконувати не тільки народні, але й складні класичні твори. Звучала вона неголосно, м'яко, але дуже дзвінко.

Протягом вечора панувала атмосфера тепла, затишку та доброзичливості, а пісенний настрій створювали: Вікторія Тітова, Анатолій Рибін, Анатолій Зленко, Софія-Ольга (Дорошенко) та група «Віват».

Модератор – керівник клубу, майстер спорту зі спортивного туризму Ігор Корольков.

 

Інформацію підготувала бібліотекар І категорії

відділу соціокультурної діяльності Кириленко Т. І.