Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання Пісенно-туристського клубу

 

12 травня в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося засідання Пісенно-туристського клубу.

Засідання розпочалося з виконання патріотичних та ліричних пісень у виконанні Марка Кудіша, групи «Віват» та дуету «Міраж», які й задали позитивний настрій на весь вечір.

 Цікаву й змістовну розповідь «Кам'янські історії» представила Лариса Горбатова та поділилась враженнями й світлинами від знайомства з місцевою історією, традиціями, культурою. Побувала в Кам’янському парку ім. Декабристів (пам’ятка садово-паркового мистецтва національного значення), помилувалася красою урочища Тростянка й Тясминського каньйону.

А далі своєю творчістю поділився Андрій Костюченко – письменник, журналіст, кіносценарист, гуморист. Його поезія допомагає створювати особливий настрій, небуденно сприймати світ, проникати у його таємниці. Імпонувала присутнім і манера виконання ним пісень: стримана й лірична, вміння донести слово поезії через мелодію, наповнивши його новим змістом.

Члени клубу з задоволенням послухали усмішку Юрія Симонова «Сусідка» з його нової книжки «Ветер перемен. Частные хроники 90-х …», а на завершення зустрічі заслухались мелодійним та ніжним голосом Софії-Ольги (Дорошенко).

Засідання пройшло у теплій та дружній атмосфері з дотриманням карантинних обмежень.

Модератор – керівник клубу, майстер спорту зі спортивного туризму Ігор Корольков.

 

Інформацію підготувала бібліотекар І категорії

відділу соціокультурної діяльності Кириленко Т. І.