Четвер, 18 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Фотовиставка

«Фотогумор від Володимира Фаліна»

 

imageАвтор фотовиставки – Володимир Іванович Фалін – Голова художньої ради  Національної спілки фотохудожників України, член Національної спілки журналістів України – фотограф за покликанням і професією.

Улюбленими темами творчості автора є природа, фотогумор, міський пейзаж.

Експозиція «Фотогумор від Володимира Фаліна» містить неповторні фотомиті, які вдалося автору «піймати»  під час прогулянок. Це курйозні, іронічні моменти з життя людей, веселі й дивовижні фотографії тварин. Кожна робота природна і щира, створена завдяки спостережливості, витримці, почуттю гумору, професійності майстра.

Народився Володимир Фалін 10 вересня 1949 року у Відні (Австрія), з 1951 року – киянин.

Довгий час працював фотокореспондентом Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ». Головною темою для автора було  Місто і його мешканці. За багато років творчої діяльності зібралася величезна колекція знімків, які сьогодні є справжніми документами історії.

Володимир Фалін є автором фотоальбомів: «Пісня про Київ» (1978, видавництво «Мистецтво»), «Київський автограф» (1980, видавництво «Политиздат»), довідника «Вулиці Києва» (1981, видавництво «Реклама»), ілюстрацій до книг «Меценати Києва», «Необычный Киев» та ін.

Авторські фотоальбоми «Киев. Это было недавно..."» (2012)  і «Киев 90-х» (2016)  вийшли у видавництві «Скай Хорс». Видання створені на основі архівів автора, де представлено більше 400 унікальних світлин Києва за останні 40 років, починаючи з 1970-х і до середини 1990-х років.

Володимир Фалін – лауреат міжнародних, всесоюзних і республіканських фотоконкурсів. Персональні виставки експонувалися в Україні та за її межами. Неодноразово брав участь у міжнародних конкурсах як член журі. Постійно проводить майстер-класи для професіоналів та фотоаматорів.

Презентація виставки за участі автора відбудеться 14 травня 2021 р. о 16:00. Під час відвідування виставки необхідно перебувати в респіраторі або захисній масці. 

Термін експонування фотовиставки: 11 – 26 травня 2021 р.

Вхід вільний.

Контактний телефон : 485-17-95