П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання Пісенно-туристського клубу

 

Різноманітним і змістовним було перше засідання у 2021 році Пісенно-туристського клубу, що відбулося 26 січня в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого.

З інформацією про роботу клубу у 2021 році виступив модератор – керівник клубу, майстер спорту зі спортивного туризму Ігор Корольков і побажав членам клубу легкої дороги, попутного вітру, цікавих відкриттів і нових маршрутів.

Лариса Горбатова ознайомила присутніх з туристичним маршрутом до м. Конотопа Сумської області та представила презентацію «Невідомий Конотоп» – місто, яке відоме завдяки твору Григорія Квітки-Основ'яненка «Конотопська відьма» та Конотопській битві (1659 р.), що стала символом національно-визвольної боротьби українського народу за незалежність. Мандрівниця відвідала міський краєзнавчий музей ім. О. М. Лазаревського, музей-садибу генерала М. І. Драгомирова, музей авіації та побувала на екскурсії в Музейному комплексі Миколи Стороженка, що розташований у мальовничому селі В’язове Конотопського району.

Яскраві враження у присутніх залишились після перегляду любительських фільмів «В пошуках острівка Баба», «Із життя турецьких крабів», «Доскіпливий ведмедик», які були зняті Тетяною Козловською під час подорожі Туреччиною влітку минулого року.

Вечір був наповнений приємними спогадами й дотепними жартами, а милозвучні пісні у виконанні Ігоря Королькова, дуету «Міраж» і групи «Віват» спонукали підспівувати членів клубу.

 

Інформацію підготувала бібліотекар І категорії

 відділу соціокультурної діяльності Кириленко Т. І.