П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання Пісенно-туристського клубу


23 грудня 2020 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося засідання Пісенно-туристського клубу.

Розпочав засідання керівник клубу Ігор Корольков. Він зазначив, що туризм в цьому році зазнав великих втрат від поширення пандемії COVID-19, а обмеження на переміщення людей привели до безпрецедентного зниження числа туристів в усьому світі. Проаналізувавши роботу клубу, визнав збільшення інтересу членів клубу до позаміських, маловідомих місць України та запропонував для перегляду любительські відеофільми «Пуща водиця» й «Новорічний карнавал».

Цікавими деталями й подробицями приємних спогадів про подорож карпатськими стежками через 30 років поділилась Галина Пашкевич. Особливої зворушливості розповіді надав показ світлин, що зберегли ні з чим незрівнянну красу рідної землі.

Про свої епізодичні ролі в кінофільмах розповів Юрій Симонов, показав світлини та з гумором прокоментував їх, а наостанок прочитав усмішку-жарт «Документ». Не залишила байдужими присутніх і замальовка «Таки Жмеринка» Оксани Бондарчук.

Протягом вечора звучали щирі привітання з прийдешніми святами, був дотепний гумор і лились душевні пісні у виконанні Анатолія Зленка, Анатолія Рибіна, дуету «Міраж» та групи «Віват».

Модератор – керівник клубу, майстер спорту зі спортивного туризму Ігор Корольков.

 

Інформацію підготувала бібліотекар І категорії

відділу соціокультурної діяльності Кириленко Т. І.