П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Презентація виставки Сергія Мірошника

«Дорогами осені»


9 листопада 2020 року в Арт-галереї Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого (вул. Грушевського Михайла, 1,) відбулася презентація фотовиставка члена Національної спілки фотохудожників України Сергія Мірошника «Дорогами осені».

Автор експозиції, яка містить 50 фоторобіт – осінні пейзажі та макрофотографії, прокоментував свої роботи. Учасники зустрічі ніби здійснили своєрідну «прогулянку» осіннім казковим лісом, побродили його стежками, помилувалися яскравами барвами чарівної пори. Неймовірно красивими і загадковими на світлинах були карпатські гори, огорнуті туманами.

Цікавою була розповідь Сергія Мірошника про нині популярний, захоплюючий і складний різновид фотографії – макрофотографію. Він  потребує від фотографа витримки, терпіння, зосередженості, що в результаті дає можливість глядачеві розглянути дрібні деталі квітів чи комах, та подивитися на їхній маленький світ з іншого боку.

З відкриттям персональної виставки Сергія Мірошника прийшли привітати відомі фотохудожники Володимир Фалін, Євген Шваб, Олександр Маматов, члени фотоклубу «9 х 12», колеги, друзі, знайомі, користувачі та працівники бібліотеки.

Фотовиставка продовжить свою роботу до 1 грудня  2020 року.   

Під час відвідування виставки необхідно перебувати в респіраторі або захисній масці.

 

                                                   Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу соціокультурної діяльності О. Мазаєва