Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

 Прес-анонс

 

Фотовиставка Сергія Мірошника

«Дорогами осені»


З 3 листопада 2020 року в Арт-галереї Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого (вул. Грушевського Михайла, 1, 2-й поверх) демонструється фотовиставка члена Національної спілки фотохудожників України Сергія Мірошника «Дорогами осені».

image

Експозиція містить 50 фоторобіт. Це осінні пейзажі та макрофотографії.

Сергій Мірошник з дитинства любив малювати та мріяв стати художником, закінчив художню школу. Фотоапарат в руки потрапив ще в шкільному віці.

З 2010 року перейшов на цифрову техніку. Відтоді з фотоапаратом не розлучається, постійно вчиться та вдосконалює свою майстерність. Любить знімати пейзажі, подорожуючи країною, особливо подобається фотографувати Карпати.

З 2014 року відкрив для себе світ макрофотографії.

«Про жанр макрофотографії хочу сказати, що це складний жанр. Насамперед для того, щоб отримати гарні фотографії від фотографа потрібна наполеглива праця і терпіння, без яких в макрозйомці результату не буде, а також самовідданість і любов до цієї справи», – вважає Сергій Мірошник.

Автор – активний учасник вітчизняних та міжнародних виставок, фотоконкурсів: Міжнародного салону художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову»,  фотоконкурсу  «Я люблю своє місто, я люблю свій край» (м. Рівне),  Міжнародного салону художньої фотографії «GRAND PHOTO SALON», Київського Весняного фотовернісажу, Київського Осіннього фотовернісажу, Міжнародної фотовиставка газети «День», Міжнародного фотосалону «Планета Дітей», Міжнародного фотосалону «Карпати»,  де отримав не одну нагороду.

У 2019 році фоторобота «Ранкова гімнастика» удостоєна  Гран-прі на XIV Міжнародному салоні художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову 2019».

2020 року фото «Кришталеві крила» стало переможцем в українській частині міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю» (Wiki Loves Earth), що присвячений пам’яткам природи України.

Минулого  року відбулися дві  персональні фотовиставки Сергія Мірошника: «Про маленький всесвіт»  в Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва та  «Погляд в макросвіт» в Київській бібліотеці імені В. Винниченка.

Презентація виставки  за участі автора відбудеться  9 листопада о 17:00.

Термін експонування: 3 – 30 листопада 2020 р.

Під час відвідування виставки необхідно перебувати в респіраторі

або захисній масці.

 

Виставка працює:

понеділок - п’ятниця:  з 10:00 до 20:00

субота – неділя:  з 10:00 до 18:00.

Вхід вільний.

Контактний телефон : 485-17-95