П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання клубу шанувальників музики

«Душу музикою омий» 

Тема: «Музика – звідки прийшла і куди нас веде»

 

image23 лютого 2020 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося засідання клубу шанувальників музики. Гостями клубу були – музикант, композитор Дмитро Красноухов та учасниці ансамблю «Любисток».

Про народну пісню, її витоки та історію розповіла Тетяна Кривоберець – ведуча ансамблю «Любисток». У виконанні учасниць ансамблю лунали українські народні пісні.image

Наступним доповідачем був композитор, музикант Дмитро Красноухов. У його творчій біографії – робота з рок-колективами, концерти класичної фортепіанної музики в містах України, Білорусі, Молдови, різноманітна просвітницька та педагогічна робота, організація етнічного фестивалю «Світ традицій». З 2009 року – член Національної Спілки композиторів України.

Основу програми Дмитра Красноухова склали  авторська музика та  імпровізації, які дозволили  присутнім відпочити душею, звільнитися від 

image

повсякденних проблем, отримати задоволення.

Під його руками народжувалась неймовірно красива, прекрасна музика, легка, ніжна, яка просто зачаровувала присутніх.

Надзвичайно тепла і дружня атмосфера зустрічі з талановитим і яскравим музикантом Дмитром Красноуховим та ансамблем «Любисток»  завершилася оплесками та побажанням творчих успіхів.

 

Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу соціокультурної діяльності Совершенна Л.С.