Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання клубу прихильників книги «Субота у Бегемота»

Презентація книги Вадима Корпачева «Развитие цивилизаций и технологи происхождения видов». – Київ: Книга-плюс, 2019.

 

image 25 січня 2020 року гостем клубу «Субота у Бегемота» був доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Вадим Корпачев.

Автор книги «Развитие цивилизаций и технологии происхождения видов», яка нещодавно побачила світ у видавництві «Книга-плюс», представляючи її аудиторії, найперше наголосив на тому, що наукова картина світу визначає життєві цілі і нові шляхи цивілізаційного розвитку, а також стратегії діяльності людства. Орієнтиром розвитку людської цивілізації є світогляд, який формується на основі знань про походження білкового життя. Людина ж не є пасивним спостерігачем випадкових еволюційних змін у природі, а має своє місце в штучно створеній системі енергетичного забезпечення Землі разом з іншими білковими організмами. Якщо білковий світ, включаючи людину, створений із певною метою, то людство не повинно заважати його здійсненню. Новий світогляд повинен внести зміни в основні сфери діяльності людства: в науці, політиці, релігії і індивідуальному житті людини.

Запропонована тема не залишила байдужим нікого з присутніх і викликала жваве обговорення. Наприкінці відбулася автограф-сесія.

 

Інформацію підготувала

 зав. відділу соціокультурної діяльності Олена Погонець