Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Різдвяний концерт для батьків і дітей

 

15 грудня 2019 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбувся Різдвяний концерт для батьків і дітей в рамках проекту Baby Mozart.

Другий рік поспіль в ошатному просторому залі Бібліотеки на вул. Михайла Грушевського,1 відбуваються концерти класичної музики для малюків і батьків. Проект Baby Mozart створений з метою поліпшення культурного та просвітницького розвитку киян.

 Цього дня атмосферу казковості створювали: викладачі Київської дитячої школи мистецтв № 1 Ганна Корнєва (фортепіано) і Марія Бродова (скрипка), студентка Київської муніципальної академії музики ім. Р.М. Глієра Єлизавета Богданова (флейта). Вони майстерно зачарували слухачів виконанням музики відомих зарубіжних композиторів Й.С. Баха, В.А. Моцарта, Ж. Бізе, Ф. Пулєнка та українських – О. Курінного та О. Гоноболіна. Концерт, безумовно, прикрасили мелодії українських різдвяних пісень.

Під час анімаційної частини малюки з батьками співали пісеньки українською та англійською мовами, танцювали та веселилися. Свято родинності та спілкування відбулося.

 Ініціатор та організатор проекту Олександра Степашко.

 

Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу обслуговування користувачів Тетяна Скирда

 

Фото провідного бібліотекаря відділу

обслуговування користувачів Олени Шадури