П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання клубу прихильників книги «Субота у Бегемота»

Презентація книги Лариси Вакаріної «Теплый Киев» 

 

image

26 жовтня 2019 року на засіданні клубу «Субота у Бегемота» було презентовано книгу  Лариси Вакаріної «Теплый Киев», виданої щойно у видавництві «Самміт-Книга».

Модерував захід директор видавництва Іван Степурін.

Присутні зацікавлено слухали розповідь автора – вчительки музики (клас фортепіано) Київської спеціалізованої музичної школи-інтернату імені Миколи Лисенка Лариси Вакаріної. Корінна киянка, безмежно закохана у рідне місто, з великим пієтетом представляла знаменитих людей, пов’язаних так чи інакше з Києвом:  В. Горовіца, Ф. Менінга, М. Бердяєва, Л. Гінзбурга, В. Ханенко, Я. Корчака. Щиро ділилася спогадами про дитинство, рідних, згадувала улюблені куточки свого теплого Києва. Захопила присутніх особлива гордість Вчителя за багаточисельних учнів, співпереживання за їх творчий шлях та радість за їхні успіхи.

Цікавим є те, що видання, окрім документальних фотографій, містить світлини, зроблені Ларисою Вакариною. Світлини тих місць, які помічені автором, стали вдалим доповненням і прикрасою окремих уривків оповіді.

Запитання і відповіді, коментарі, жваве обговорення – все це створило винятково доброзичливу атмосферу. В цей день можна було придбати книгу за спеціальною ціною і отримати автограф.

 

Інформацію підготувала

 зав. відділу соціокультурної діяльності Олена Погонець