Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Майстер-клас для дітей «Кельтські історії»


26 жовтня 2019 року, теплого осіннього дня, коли опадають останні багряні листочки, маленькі митці завітали до Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого на майстер-клас, аби намалювати один із символів Вечора усіх святих – чорного кота.  

На початку заняття майстриня Тетяна Копилова розповіла дітям кельтські історії походження Геловіна, його символи, традиції, забобони в різних країнах. Вигадала казкову історію про пригоди чорного кота Вуглика, який жив у Відьми.

Атрибути свята – світильники Джека, моторошні привиди, тематичні кульки створили містичну атмосферу Геловіну в БібліоМайстерні.

З ентузіазмом дітлахи почали малювати героя казки – Вуглика з великими добрими очима. Маленькі митці, розвиваючи фантазію, створили свого особливого котика, прикрасили його глітерами. Малювання було до снаги кожному учаснику, бо всі діти справилися із завданням відмінно.

Наприкінці бурхливої роботи учасники отримали смаколики, поділилися враженнями про хороші та погані вчинки головного героя казки. Всі без винятку лишились задоволені результатом майстер-класу та корисним проведенням дозвілля.

 

Інформацію підготувала провідний бібліотекар

відділу обслуговування користувачів Ганна Падалка

 

Фото провідного бібліотекаря

відділу обслуговування користувачів Олени Шадури