П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Фотовиставка

«МИРУ ТОБІ, УКРАЇНО!»

 

imageЗ 7 травня 2019 року в Арт-галереї Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого (вул. Михайла Грушевського, 1) відкрилася надзвичайно цікава і яскрава фотовиставка «Миру тобі, Україно!» Всеукраїнського масштабного проекту ETHNO FASHION by POTLOVА.

Автор і керівник проекту – стиліст, дизайнер ювелірних виробів та ексклюзивних прикрас, декоратор, іміджмейкер Катерина Потлова.

Фотопроект був створений в березні 2016 року. За три сезони проекту його автори – команда професіоналів POTLOVA C&D GROUP створили 245 унікальних, неповторних образів і зняли понад 1600 ексклюзивних світлин.

Основна мета проекту – звеличення, оспівування сучасної української жінки, берегині традицій, яка стоїть на варті добра і світла, несе в собі пам'ять і мудрість поколінь, випромінюючи щирість, жіночність, ніжність і водночас невловиму силу духу, непорушну волю і внутрішню свободу.

Автори проекту поставили собі за мету популяризувати етно-костюм, як вияв патріотизму, відображення етнічних коренів, історичних витоків і неповторних традицій різних народностей, які населяють сучасну Україну.

У фотопроекті взяли участь зірки українського шоу-бізнесу, культури і мистецтв, політики, спортсмени, які є гордістю України, і просто Жінки, які втілили свою сутність в образах, покликаних підкреслити  внутрішню силу і безмежну красу кожної з них.

Саме такі жінки, органічні й самобутні, стояли і стоять біля витоків

вільної і сильної сучасної України!

Виставка експонується з 7 по 31 травня 2019 року в Арт-галереї

Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого

за адресою вул. Михайла Грушевського, 1

Презентація фотовиставки відбудеться 18 травня о 14:00.


Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу соціокультурної роботи Мазаєва О. В.