Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Семінари-тренінги для майбутніх екзаменаторів

міжнародних іспитів Pearson

 

12 і 13 квітня 2019 р. у Національній бібліотеці України ім. Ярослава Мудрого відбулися семінари-тренінги для майбутніх екзаменаторів міжнародних іспитів Pearson. Заходи були організовані Освітньо-методичним центром Дінтернал-Ед’юкейшн, представництвом в Україні британського видавництва Pearson, для вчителів англійської мови середніх загальноосвітніх шкіл з поглибленим викладанням англійської мови, викладачів закладів вищої освіти та приватних курсів м. Києва та інших обласних міст. 

Заняття проводили методисти Освітньо-методичного центру Дінтернал-Ед’юкейшн. Всі учасники занять отримали сертифікати про підвищення фахового рівня.

Завідувач відділу документів іноземними мовами Наталія Кот розповіла учасникам заходів про Бібліотеку, її фонди і послуги. Враховуючи цільову аудиторію, окрему увагу було зосереджено на роботі відділу документів іноземними мовами. Для учасників семінарів було проведено екскурсію бібліотекою. Більшість присутніх записалися до бібліотеки і стали її користувачами.

За багаторічну і плідну співпрацю, підтримку освітніх ініціатив та запровадження сучасних підходів до вивчення і викладання англійської мови Бібліотека отримала від Освітньо-методичного центру Дінтернал-Ед’юкейшн книгу британського видавництва Penguin Random House The Sherlock Holmes Book.

Інформація підготовлена відділом ДІМ