Вівторок, 23 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Звіт про результат реалізації Акції у 2021 р.

Звіт про реалізацію

Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна»

у І півріччі 2021 року

 

У зв’язку із встановленням карантину на території України та запровадженням обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 у першому півріччі 2021 року не всі бібліотеки України взяли участь у реалізації Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» (далі – Акція).

 

На виконання наказу Міністерства культури України від 06.03.2015 №107 сімнадцять співкоординаторів  надіслали інформацію про результати реалізації Акції у вищезазначеному періоді; дев’ять  співкоординаторів повідомили, що не брали участі в реалізації Акції; від чотирьох співкоординаторів не надійшло жодної інформації. Відповідно маємо наступні підсумки реалізації Акції у І півріччі 2021 року:

Всього учасників Акції - 575, у т. ч.:

-    224 бібліотеки;

-    3 заклади та установи;

-    4 громадські організації та видавці;

-    344 фізичні особи.

Загальна кількість зібраних книг - 3436 примірників, у т. ч.:

-     1729 прим. вітчизняної художньої літератури;

-     930 прим. зарубіжної художньої літератури;

-     345 прим. видань з історії Української держави;

-     84 прим. видань з історії Збройних сил України;

-     91 прим. видань з історії культури;

-     28 прим. склали довідкові видання з різних галузей знань;

-     229 прим. – інші видання.

 

Зібрані книги  передано: 10-ти військовим частинам ЗСУ; 4-м військовим частинам НГУ;  2-м гарнізонним будинкам офіцерів ЗСУ; 2-м окремим артилерійським  бригадам;  2-м відділам прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону; 4-м волонтерським організаціям і центрам та 4-м окремим волонтерам для пересилання воїнам у зону ООС;   Ужгородському зональному відділу Військової служби правопорядку ЗСУ;  батальйону поліції особливого призначення Головного Управління Національної поліції Миколаївської області.

У межах Акції книги отримали навчальні заклади: Приазовський державний технічний університет (м. Маріуполь);  Київський факультет Національної Академії Національної гвардії України; Інститут Військово-морських сил НУ «Одеська морська академія» (м. Одеса); Центр забезпечення навчального процесу Військової академії (м. Одеса).

Книги передано до бібліотеки Навчально-оздоровчого комплексу  Київського військового ліцею імені Івана  Богуна (м. Боярка) та для потреб  Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.                                  

 

Пропонуємо ознайомитися із загальним

Звітом про результати реалізації Акції у 1 півріччі 2021 року.